Ai nevoie de: o perna, o cutie cu servetele, amintiri, un mijloc de ascultare a unei doze maxime de muzica buna, cu mesaj si o multime de prieteni gata sa te ajute.
  
Mod de utilizare:

  1.  Perna va fi obiectul pe care veti plange, pe care il veti tine in brate, pe care il veti trange pana nu mai puteti, imaginandu-va ca este persoana care v-a facut rau, si care mai tarziu va fi aruncat cat mai departe deoarece nu il mai puteti suporta.
  2.  Cutia cu servetele. Ea va ajuta sa mai respirati printre lacrimile abundente care se rostogolesc pe obrajii vostri deoarece va puteti sufla mucii in ele!;) Deasemenea va puteti sterge lacrimile in caz ca nu vreti ca parintii, fratii sau pur si simplu ceilalti sa afle ca ati plans. 
  3. Amintirile. In ciudat logicii, unele amintiri de la persoanele care v-au frant inima va pot ajuta sa uitati intamplarile neplacute. Atunci cand le priviti, fiti sigur ca va amintit tot ce aiti petrecut alaturi de acea persoana, cu optimism si fara regrete. Vorba aia: ''Nu plange ca s-a terminat, zambeste ca s-a intamplat!'' 
  4. Muzica este cel mai bun tratament pentru a vindeca ranile din sflet. Alcatuieste-ti un playlist cu melodii vesele, optimiste, cu un mesaj ce te va determina sa mergi mai departe,sa uiti si sa ierti dar mai ales melodii in care va regasiti pe voi insiva si sentimentele voastre. 
  5.  Prietenii sunt cei care vor ramane mereu alaturi de tine: ''Friends are forever, boys/girls are whatever!'' O intalnire cu prietenii va va ajuta pentru a va descarca deoarece e bine sa vorbesti cu cineva despre probleme tale.

Peace, brokenhearted boys and girls!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

About this blog

Powered By Blogger

Ce fac eu cand n-am ce face!